Újdonságok a Sonnentortól!

MateteaA Sonnentor ismét meglepett minket három új teával! A téli hónapok vége felé mindenki melegségre vágyik. Testet-lelket melengető, immunerősítő, fertőtlenítő hatású távol-keleti teaélmény a Gyömbér tea ami filteres-adagolós kiszerelésben érkezett. A natúr gyömbér sok felhasználási lehetőségre csábít! Például keverhetjük más teákkal, vagy finom, csípős ízt varázsolhatunk az ételbe, ha belelógatjuk főzés közben.

Második újdonságunk mely ’Gyömbér palettánkat’ bővíti, az ömlesztett Gyömbér vanília tea, melyben a narancsdarabok, citromfű, búzavirág és a természetes bio Bourbon vanília kivonat bolondítja a gyömbér jellegzetes ízét!

A harmadik a várva várt, sokak által keresett Mate tea, mely ömlesztett kiszerelésben tetszés szerint adagolható, és fogyasztása kúraszerűen javasolt.A legenda szerint Dél-Amerikában a guarani indiánokat meglátogatta a Hold és a Felhők istennője, de a békés emberek helyett egy jaguárral találkoztak, amely megtámadni készült őket. Egy öregember megmentette az istennőket, akik ajándékként olyan új növényt adtak neki, amiből elkészíthette a “barátság italát”.A kutatók most azt remélik, hogy a barátság mellett a Mate tea a gyógyítás itala is lehet. Természetes koffeintartalmú, koleszterincsökkentő, élénkítő hatású tea és ínyencek finom kedvence lehet fekete teával keverve!


A hozzászólások nincsenek engedélyezve.