néhány szóban cégünkről


A kezdetek

Társaságunk, a Bio Partner Kft 2003-ban alakult és már a kezdetektől kizárólagosan bioélelmiszerek kis-, és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Cégünk külföldi partnereinek magyarországi képviseletén túl hazai termelők kiváló termékeit is igyekszik minél szélesebb körben terjeszteni.

Magyarországra először a már 1930 óta működő, kizárólagosan bio gabonapelyheket és bébiételeket gyártó svájci Holle GmbH cég termékeit hoztuk, melyeket azóta is töretlen sikerrel forgalmazunk. Röviddel ezután a német Byodo GmbH cég szinte teljes szortimentjét hoztuk a magyar piacra, valamint ezzel egy időben a családi vállalkozásban működő Jacoby cég bio Tetra pakkos zöldség- és gyümölcsleveit.

Napjainkban

Időközben magyarországi képviselői lettünk az osztrák-cseh Sonnentor bio teáknak és fűszereknek, melyek nem csak kiváló, friss minőségük, hanem feltűnően szép és magyar nyelvű címkével ellátott csomagolásuk miatt arattak nagy sikert partnereink és vásárlóink körében. Cégünk német tulajdonosa által jó kapcsolatot alakítottunk ki más német beszállítóinkkal is, pl. a Bauck Hof GmbH és a Bohlsener Mühle GmbH cégekkel (gabonapelyhek, müzlik, kekszek, stb).

Mindezek mellett cégünk gasztró és lédig kiszerelésekkel is foglalkozik a már fent említett partnereinkkel együttműködve. A már bevezetett és bevezetni kívánt árucikkeink, illetve partnerkapcsolataink mögött folyamatos marketing és PR munka áll.

Cégünket Magyarországon a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft ellenőrzi. HU-ÖKO-01

bio-logo   biosiegel