Termékek Menü

Bauckhof Bio Gyors sajttorta keverék - gluténmentes 485g

Ár:
1.030 Ft (873 Ft + ÁFA)
Vaj, tojás és krémsajt hozzáadásával ezzel a keverékkel egy 24cm-es köralakú bio és gluténmetes sajttortát tudsz profi módon elkészíteni otthon. 
Gyártó:
Cikkszám: BA362434
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

1 darab 24cm-es köralakú sajttortához

Összetevők:

 Teljes kiőrlésű gluténmentes zabpehely* 47%, nyers nádcukor*,

 kukoricakeményítő*, fahéj*

 *ellenőrzött biogazdálkodásból.

Hozzávalók tojással és krémsajttal: 125g vaj, 4 tojás, 750g krémsajt, fél citrom leve

Hozzávalók vegán módra: Hozzávalók: 125g margarin, 750g natúr vagy vaníliás szója-joghurt, fél citrom leve.

Elkészítés: 1.Az alap elkészítése: A vajat vagy margarint összekeverjük a zabpehely keverékkel, majd egy kis ideig pihentetjük. A zabpelyhes masszát belenyomkodjuk egy 24 cm átmérőjű tortaformába úgy, hogy kb. 2 cm-es pereme képződjön. Morzsolódhat, de ez nem baj, hiszen a pelyhek sütéskor megszilárdulnak majd. Tipp: hidegvízbe mártott evőkanállal könnyebben le lehet nyomkodni és formázni az alapot.

2. A töltelék elkészítése: A tojást, sajtkrémet, a citromlét és az alapkeveréket robotgéppel rövid ideig magas fokozaton kikeverjük. A tojásokat nem szükséges különválasztani.

Vegán sajttorta elkészítése esetén keverjük össze a szója joghurtot a citromlével és az alapkeverékkel.

3. Sütés: A krémet egyenletesen kenjük el a tésztán, majd a 200°C-ra előmelegített sütőben 50-60 percig sütjük a sütő alsóbb szintjén, így nem fog megégni a torta felső rétege. Vegán torta esetén csak a kihűlése után lesz vágható állapotban.

Tápérték/100g:

                  

Energia

1617kJ/382kcal

Zsír

3,1g

 ebből telített zsírsav

0,5g

Szénhidrát

80g

 ebből cukor

46g

Élelmi rost

4,6g

Fehérje

6,2g

<0,01g

           

Terméket ellenőrizte: DE-ÖKO-007

Forgalmazó tanusítója: HU-ÖKO-001

Alapanyagok származási helye: EU-/nem EU-mezőgazdaság

Gyártási hely: Németország