Menü

Byodo Bio Spaghettini, semola tészta 500g

Ár:
979 Ft (771 Ft + ÁFA)

A Byodo Spaghettini, semola a legjobb olasz bio durumbúzából készül, tojás nélkül. Szép sárga színét, finom ízét, rugalmas állapotát és formáját a főzés után is megtartja. Javasolt főzési idő 5-6 perc. A vékony cérnametéltet finom levesek készítéséhez ajánljuk.

Összetevők ellenőrzött biogazdalkodásból100% durumgríz 

Tápérték /100 g:

Energia: 1489 kJ/351 kcal, Zsír: 1,5g, telített zsírsavak:  0,4g, Szénhidrát: 72,1g, ebből cukor: 4,3 g, Fehérje: 11g, Só: 0 g

Várható szállítás: 2022. július 05.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezek is érdekelhetnek

A Byodo Volanti tészta a legkíválóbb olasz tökölybúzából készül (kétmagos tönkölybúza) durum tészta, tojás nélkül. Javasolt főzési idő: 10-11 perc. Az Emmer (Triticum dicoccum) egy értékes ősi gabonafajta, ami biztosítja a faj sokszínűségét a biogazdálkodásokban. Kifejezetten jól terem Olaszországban, ahol sikerült egy finom ízű, rugalmas állagú tésztát készíteni belőle. A titkot a durum használata jelenti a liszt helyett, amitől szintén lehet ‘al dente’-nek főzni. A nálunk hagyományosan használt friss forrásvíz és a lassú szárítási idő garantálja a megszokott Byodo minőséget.

Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: nyári tönkölybúza durum gríz

Tápérték/100g: Energia: 1485kJ/350kcal, Zsír 1,8g, Szénhidrát 70,2g, Fehérje 11,6g

1.799 Ft

A Byodo Fusilli teljes kiőrlésű rízs és teff lisztet tartalmaz, gluténmentes, magas rosttartalmú és enyhén mogyoró ízű. A szép aranybarna színű és spirál alakú tészta sokoldalúan felhasználható pestók, sajt öntetek mellé vagy saláták készítéséhez. Főzési idő 9-10 perc.

Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: teljes kiőrlésű rizsliszt 95%, teffliszt 5%

Tápanyag/100g: Energia 1486kJ/355kcal, Zsír 4,3g ebből telített zsírsav 0,8g, Szénhidrát 66g ebből cukor 1,8g, Fehérje 9,0g, Élelmi rostok 8,0g, Só 0,04g

5 / 5 csillag!
(1)
1.859 Ft

A gluténmentes Volanti tésztát speciális "repülő csészealj" formája és intenzív piros színe teszi különlegessé. A bio vörös lencse növényi proteinben és rostokban gazdag. Ízletes sajtmártásokkal, de jól harmonizál a klasszikus pesto- és könnyű paradicsomszószokkal is. Főzési idő: 5-6 perc.

Összetevők 100% ellenőrzött biogazdálkodásból: vöröslencse liszt

Tápérték/100g: Energia 1453kJ/347kcal, Zsír 3,0g, ebből telített zsírsav 0,5g, Szénhidrát 53g, ebből cukor 1,5g, Fehérje 23g, Élelmi rostok 9,0g, Só 0,08g.

1.859 Ft

Keresés