Leírás és Paraméterek
Kb 18 db fasírthoz.
Összetevők:
- Búza bulgur*
- teljes zabpehely*
- kukoricadara*
- burgonya keményítő*
- napraforgómag*
- paradicsom-granulátum* 3%
- tengeri só
- római kömény*
- nyers nádcukor*
- kakukkfű*
- fokhagymapor*
* ellenőrzött biogazdálkodásból
Glutént tartalmaz. Nyomokban tartalmazhat csonthéjásokat, zellert, szezámot, szóját és tejet!
Elkészítési javaslat kb.6 db fasírthoz: Lemérjük 100g fasírtport 200ml forrásban lévő vízbe öntjük, összekeverjük és kb. 10 percig hagyjuk dagadni. Vizes evőkanállal 6 adagra osztjuk, majd nedves kézzel fasírtokat formázunk belőlük. Közepes hőfokú növényi olajban mindkét oldalát arany barnára sütjük. Mellé ajánlunk friss salátát és sajtos öntet.
Száraz, hűvös, zárt helyen tárolandó.