Menü

Bio a legjavából

Rendezés:
3.490 Ft
Byodo hidegen sajtolt, bio olívaolaj -gyümölcsös, extra natív 500ml
Raktáron
2.590 Ft

A klasszikus Byodo sütőolaj "magas olajsavtartalmú" és linosavban gazdag "linolsavból" készül. 

Raktáron
3.490 Ft
A Byodo sütőolaj alapjául speciális olajsavban gazdag és hőstabil "magas olajsavat" használnak szerves napraforgóolaj, amelyet finom szerves szilvamagolajhoz kevernek. 
Raktáron
2.290 Ft
A Byodo hátsó spray olajhoz csak "magas olajsavtartalmú" szerves napraforgómagot használnak.
Raktáron

 

Finom biotermékek - a szenvedélyünk

1985-ben, minimális tőkével, de sok munkával és erőfeszítéssel alakult meg a Byodo. A törekvés, hogy bio termelésű termékekkel legalább egy kicsit hozzá tudunk járulni bolygónk megőrzéséhez azóta is visz minket előre. Európában az elsők között votunk akik friss bio tofut és tempehet állítottunk elő. Ezen kezdeti szója termékek és a mai termékkínálatunk között sok lépést tettünk, de ami állandó, hogy mindent 100%-os szenvedéllyel, 100% meggyőződéssel és 100%-ban bio összetevőkből készítünk. A Byodonál fontos a részletek iránti figyelem, a megbízható szakmaiság és az egyre javuló szolgáltatás amit a kereskedelmi partnereink újra és újra megerősítenek.  

A Byodo termékminőség az életminőséget jelenti számunkra. A bioélelmiszer jobban ízlik - és ez gyakran a legjobb érv, amikor gourmet szakácsok bio termékeket választanak ínyenc ételeik elkészítéséhez. Motivációnk, hogy fogyassza és élvezze a legjobb minőségű prémium termékeinket, és ezzel Ön is hozzájárul a világ megőrzéséhez, amelyben élünk.