Bauckhof Bio Brownies süteménykeverék - gluténmentes 400g
Bio gluténmentes brownies süteménykeverék csokidarabokkal. Tej és tojás nélkül is készíthető elkészítés 5 perc, sütési idő kb. 25 perc Összetevők: nyers nádcukor, kukoricakeményítő, teljes kiőrlésű rizsliszt, csokoládécsepp étcsokoládé 15% (nyer nádcukor, kakaómassza, kakóvaj, emulgálószer: napraforgóvirág lecitin) kakaópor 8% sűrítőanyag: szentjánoskenyérmag liszt, tengeri só, Bourbon vanília, ellenőrzött biogazdaságból, nyomokban tejet és szóját tartalmazhat. |
|
Várható szállítás: | 2023. április 04. |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás és Paraméterek
Elkészítés egy tepsiben (kb.20x20cm) vagy egy sütőformában (26cm átmérő)
Elkészítési javaslat tojással:
- 200g lágy vaj,
- 2 tojás,
- 100ml tej
Az elektromos sütőt, felső-alsó hő beállításban, 175˚C-ra előmelegítjük. A Brownie keveréket 200g lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan hozzáadunk 100ml tejet. A masszát sütőformába tesszük és elsimítjuk. A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.
Elkészítési javaslat tojás nélkül:
- 150g lágy margarin
- 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag liszt vagy szójaliszt,
- 100ml víz, szója- vagy rizstej
Az elektromos sütőt, felső-alsó hő beállításban, 175˚C-ra előmelegítjük. 150g margarint felolvasztunk egy lábasban és 100ml hideg vizet, rizstejet vagy szójatejet adunk hozzá. A Brownie keveréket egy tálba öntjük és 2 simított teáskanál szentjánoskenyérmag lisztet vagy szójalisztet keverünk hozzá. A margarin-víz keveréket hozzáadjuk, és egyenletes tésztává összekeverjük. A tésztát sütőformába tesszük és elsimítjuk. A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.