Bauckhof Bio Brownies süteménykeverék - gluténmentes 400g
Bio gluténmentes Brownie süteménykeverék csokidarabokkal. Szerintünk a világ legfinomabb brownie-ja. Elkészítési idő 5 perc, sütési idő kb. 25 perc. Vegán módon is elkészíthető. Összetevők: cukor*, kukoricaliszt*, teljes kiőrlésű rizsliszt*, csokoládécsepp* 15% (nyers nádcukor*, kakaómassza*, kakaóvaj*, emulgálószer: napraforgóvirág lecitin*) kakaópor* 8%, sűrítőanyag: guargumi*, útifűmaghéjliszt*, kősó, vaníliapor*. *ellenőrzött biogazdaságból; Nyomokban tejet, szóját, mogyorót, mustárt, lupint és szezámot tartalmazhat.
Tápérték/100g:
|
|||||||||||||||||
Várható szállítás: | 2024. november 25. | ||||||||||||||||
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás és Paraméterek
- 200g vaj,
- 2 tojás,
- 100ml tej
A sütőt 175˚C-ra előmelegítjük. A Brownie keveréket 200g lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan hozzáadunk 100ml tejet. A masszát kb.20x20 cm-es sütőformába tesszük és elsimítjuk. A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.
Elkészítési javaslat vegán módon:
- 150g margarin
- 100ml növényi tej (pl. zab, szója..)
A sütőt 175˚C-ra előmelegítjük. A Brownie keveréket 150g lágy margarinnal és 100ml hideg növényi tejjel elkeverjük. A masszát egy kb.20x20 cm-es sütőformába tesszük és elsimítjuk. A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk.
Tipp: A Vegán módon elkészített brownie sokkal szaftosabb lesz, ha 50g kukorica keményítőt adunk a keverékhez.