Bio alapanyagok sütéshez
Bio burgonyakeményítő, gluténmentes termék. A burgonyalisztet hideg folyadékkal egy pohárban összekeverni, és folyamatosan hozzáönteni a forrásban lévő folyadékhoz
Gluténmenetes bio ételsűrítő. Teljesen növényi eredetű, semleges ízű. Világos és sötét szószokhoz, sajt-, paradicsom-, fűszeres- és gomba-szószhoz, klasszikus mártásokhoz, krémlevesekhez (spárga, brokkoli), tésztaszószokhoz, krumpli ételekhez, bechamel mártáshoz ajánlott.
Bio, gluténmentes panírmorzsa. A húst, halat vagy a blansírozott zöldségeket sózzuk, borsozzuk. Egy felvert tojásba és utána a panír lisztbe forgatjuk.
A bio kukorica ételkeményítőt javasoljuk krémekhez, szószokhoz és levesekhez. Hidegen kell feloldani majd folyamatosan hozzáönteni a forrásban lévő folyadékhoz.