Bio Olajak
Az étkezési babaolaj esszenciális zsírsavakat tartalmaz és fontos alkotóeleme a kiegyensúlyozott babatáplálásnak.
- 4 hónapos kortól
- 250 ml
A Byodo sütőolaj tiszta, magas olajsav tartalmú napraforgómagból készül. Előállítási módjának köszönhetően főzéskor könnyen melegíthető, enyhe ízét és szép színét megtartja. Felhasználása sokoldalú, legyen szó akár húsokról, zöldséggőzölésről, finom sütemények sütéséről. Konyhájának nélkülözhetetlen eleme.
A Byodo bogáncsolajat a pórsáfrány hidegen préselt magjaiból nyerik. Megtartva így jellegzetes enyhén aromás ízét, ami csodálatosan illik nyers salátákhoz és meleg ételekhez egyaránt. Telítetlen zsírsavakban gazdag.
A Byodo extra natív olívaolajat a hagyományos tunéziai olívafajtákból nyerik. A speciális gyűjtés és préselés eredménye az enyhe íz és az enyhén gyümölcsös illat és zamat. A legmagasabb minőségű olívaolaj nyári saláták, hús-, hal- és zöldségételek ízesítését teszi teljessé.
A Byodo Olíva sütőolaj 100%-os tisztaságú bio olívaolaj. Speciális előállításának köszönhetően ideális főzéshez, sütéshez, grillezéshez, pácoláshoz és zöldségek ízesítéséhez. Rizottó, halételek és antipasti tálak készíthetők segítségével.
A Byodo 100%-os natív szezámolaj magas minőségű szezámmagokból készül hideg sajtolással. A szezámolaj az ázsiai konyha specialitása és igen kedvelt a makrobiotikus táplálkozásban. Enyhén mogyorós aromája a salátáknak és a nyers ételeknek különleges ízt kölcsönöz.
A Byodo babaolaj repce- és napraforgó olajból álló extra lágy, szagtalanított ételolaj keverék, csecsemők és kisgyermekek részére. A hozzátáplálás időszakában már 5 hónapos kortól adható. Recepttől függően kb. egy teáskanálnyit adunk egy adag zsírmentes, saját készítésű ételhez.
A 100%-os bio natív lenolaj kimagasló minőségű étkezési olaj, mely kiváló minőségét a hidegpréselésnek köszönheti. A finom aromás olaj gazdag telítetlen zsírsavakban és fontos vitaminokban. Finom aromája a nyerssalátáknak és leveseknek különleges ízt kölcsönöz.
A 100%-os tökmagolaj a kiváló minőségű stájer pörkölt tökmagól készül. Az első sajtolással nyert olajat palackozás előtt megszűrik, így a természetes olaj megőrzi a friss magok ízét és intenzív zöld színét. A tökmagolaj diós íze gazdagítja a vele készített leveseket, szószokat, nyerssalátákat és édességeket. (250 ml)
A 100%-os tökmagolaj a kiváló minőségű stájer pörkölt tökmagól készül. Az első sajtolással nyert olajat palackozás előtt megszűrik, így a természetes olaj megőrzi a friss magok ízét és intenzív zöld színét. A tökmagolaj diós íze gazdagítja a vele készített leveseket, szószokat, nyerssalátákat és édességeket. (100 ml)
A Byodo natív dióolaj csodálatosan finom és ízletes aromáját a hideg préselés során megtartja. Telített és telítetlen zsírsavakban, valamint magnéziumban gazdag. Levesek, húsok, párolt zöldségek, saláták, tésztaételek és desszertek készítéséhez kiváló.
A Byodo natív mandulaolaj gazdag telített és telítetlen zsírsavakban, ezért nemcsak a konyhában, hanem a bőrápolásban is fontos szerepet játszik. A mandula olaja enyhén diós, marcipános ízű, kiváló tésztaételek, sajtok és desszertek ízesítésére.
A Byodo natív lenolaj kiváló minőségű, finoman aromás bio olaj. Előállítása során megmarad az összes fontos vitamin és értékes tápanyag összetevője. Nyers saláták és levesek elkészítéséhez, tradicionálisan pedig a főtt burgonya és túró ízesítéséhez használják