Termékek Menü

Bio Tészták és Rizs

Rendezés:
Nézet:
1.390 Ft

A Byodo Volanti tészta a legkíválóbb olasz tökölybúzából készül. Aranybarna színe, különleges formája és kellemes dió íze felejthetetlen a mediterrán konyha kedvelőinek. Ideális tésztás ételek és saláták készítéséhez. Főzési idő: 10-11 perc.

790 Ft
A Byodo Spirál teljes kiőrlésű olasz durumbúzából készül. Ízletes sajtos, húsos és zöldséges ételeket készíthetünk belőle, könnyű mártásokkal kombinálhatjuk. Tökéletes "al dente" minőség. Főzési idő 8-9 perc.
1.390 Ft

A Byodo Penne gluténmentes bio rízsből, kukoricából és csicseriborsóból készül. Fehérjékben és rostokban igen gazdag, enyhén mogyorós ízű. Sokféle tésztaételt készíthetünk belőle, akár gyümölcsös vagy krémes mártással. Főzési idő: 9-10 perc.

640 Ft

A Byodo Spaghetti, semola a legjobb olasz bio durumbúzából készül, tojás nélkül. Szép sárga színét, finom ízét, rugalmas állapotát és formáját a főzés után is megtartja. Javasolt főzési idő 10-11 perc. A kegkülönfélébb spagetti ételek készítéséhez ajánljuk.

640 Ft

Csodálatosan finom leves főzhető a Byodo szemola színes betűtésztából. Gyönyörű színeit a bio spenót és paradicsom adják. Gyerekjáték a levesfőzés és az ABC felfedezése a színes betűtésztával. Főzési idő 6-7 perc.

750 Ft
  • Bio teljes kiőrlésű penne tészta
  • 500g
780 Ft
  • Bio teljes kiőrlésű spagetti tészta
  • 500g
1.390 Ft
A Byodo Fusilli teljes kiőrlésű rízs és teff lisztet tartalmaz, gluténmentes, magas rosttartalmú és enyhén mogyoró ízű. A szép aranybarna színű és spirál alakú tészta sokoldalúan felhasználható pestók, sajt öntetek mellé vagy saláták készítéséhez. Főzési idő: 9-10 perc.
690 Ft

A tészta szerelmeseinek ajánljuk ezt az olasz durumbúzából készült színes spiráltészta különlegességet. Gyönyörű színeit a bio paradicsom és a spenót adják. Paradicsomos, sonkás, húsos ételek készíthetők belőle, sajtos ízesítéssel. Főzési idő: 10-11 perc.

790 Ft
A Byodo Lasagne teljes kiőrlésű olasz durumbúzából hagyományos hengerléssel készül. Előfőzés nélkül készíthetünk belőle ízletes húsos és zöldséges ételeket. Tökéletes "al dente" minőség.
640 Ft

A Byodo Spaghettini, semola a legjobb olasz bio durumbúzából készül, tojás nélkül. Szép sárga színét, finom ízét, rugalmas állapotát és formáját a főzés után is megtartja. Javasolt főzési idő 5-6 perc. A vékony cérnametéltet finom levesek készítéséhez ajánljuk.

1.390 Ft

A gluténmentes Volanti tésztát speciális "repülő csészealj" formája és intenzív piros színe teszi különlegessé. A bio lencse növényi fehérjékben és rostokban gazdag. Ízletes sajtmártásokkal, de jól harmonizál a klasszikus pesto- és könnyű paradicsomszószokkal is. Főzési idő: 5-6 perc.

690 Ft

A Byodo Tagliatelle a legfinomabb durumbúzából készült olasz tészta különlegesség. Zöld színét a benne lévő bio spenóttól kapja. Tonhalas vagy borjú húsos étel készíthető belőle, izesíhetjük sóval, borssal, paradicsommal, fehérborral. Főzési idő: 5-6 perc.

640 Ft

A Penne, semola öt különböző olasz durumbúza ideális keverékéből készül, tojás felhasználása nélkül. Színét, alakját, finom ízét a főzés után is megtartja. Klasszikus penne ételek, mint például a "Penne all Arrabiata" készítéséhez ajánljuk. Főzési idő 10-11 perc.

1.090 Ft
A Byodo gluténmentes kukorica, rízs lasagna leveleit hagyományosan hengerlik és lassan szárítják. Akár finom bio zöldségekkel, akár klasszikus raguval vagy besámel mártással készítjük, finom kukorica ízét és szép sárga színét megtartja. Előfőzést nem igényel.
360 Ft

A Filini levestészta öt különböző olasz durumbúza ideális keverékéből készül, tojás felhasználása nélkül. Színét, alakját, ízét a főzés után is megtartja. A vékony tészta szálacskákat ajánljuk finom levesekbe, bármely korosztály számára. Főzési idő 5-6 perc.