Termékek Menü

Bio Tészták és Rizs

Rendezés:
Nézet:
790 Ft

Csodálatosan finom leves főzhető a Byodo szemola színes betűtésztából. Gyönyörű színeit a bio spenót és paradicsom adják. Gyerekjáték a levesfőzés és az ABC felfedezése a színes betűtésztával. Főzési idő 6-7 perc.

1.690 Ft

A Byodo Penne gluténmentes bio rízsből, kukoricából és csicseriborsóból készül. Fehérjékben és rostokban igen gazdag, enyhén mogyorós ízű. Sokféle tésztaételt készíthetünk belőle, akár gyümölcsös vagy krémes mártással. Főzési idő: 9-10 perc.

930 Ft
A Byodo Spirál teljes kiőrlésű olasz durumbúzából készül. Ízletes sajtos, húsos és zöldséges ételeket készíthetünk belőle, könnyű mártásokkal kombinálhatjuk. Tökéletes "al dente" minőség. Főzési idő 8-9 perc.
890 Ft

A Byodo Spaghetti, semola a legjobb olasz bio durumbúzából készül, tojás nélkül. Szép sárga színét, finom ízét, rugalmas állapotát és formáját a főzés után is megtartja. Javasolt főzési idő 10-11 perc. A kegkülönfélébb spagetti ételek készítéséhez ajánljuk.

1.640 Ft

A Byodo Volanti tészta a legkíválóbb olasz tökölybúzából készül. Aranybarna színe, különleges formája és kellemes dió íze felejthetetlen a mediterrán konyha kedvelőinek. Ideális tésztás ételek és saláták készítéséhez. Főzési idő: 10-11 perc.

890 Ft
  • Bio teljes kiőrlésű spagetti tészta
  • 500g
1.690 Ft
A Byodo Fusilli teljes kiőrlésű rízs és teff lisztet tartalmaz, gluténmentes, magas rosttartalmú és enyhén mogyoró ízű. A szép aranybarna színű és spirál alakú tészta sokoldalúan felhasználható pestók, sajt öntetek mellé vagy saláták készítéséhez. Főzési idő: 9-10 perc.
890 Ft

A tészta szerelmeseinek ajánljuk ezt az olasz durumbúzából készült színes spiráltészta különlegességet. Gyönyörű színeit a bio paradicsom és a spenót adják. Paradicsomos, sonkás, húsos ételek készíthetők belőle, sajtos ízesítéssel. Főzési idő: 10-11 perc.

990 Ft
A Byodo Lasagne teljes kiőrlésű olasz durumbúzából hagyományos hengerléssel készül. Előfőzés nélkül készíthetünk belőle ízletes húsos és zöldséges ételeket. Tökéletes "al dente" minőség.
890 Ft

A Byodo Spaghettini, semola a legjobb olasz bio durumbúzából készül, tojás nélkül. Szép sárga színét, finom ízét, rugalmas állapotát és formáját a főzés után is megtartja. Javasolt főzési idő 5-6 perc. A vékony cérnametéltet finom levesek készítéséhez ajánljuk.

1.690 Ft

A gluténmentes Volanti tésztát speciális "repülő csészealj" formája és intenzív piros színe teszi különlegessé. A bio lencse növényi fehérjékben és rostokban gazdag. Ízletes sajtmártásokkal, de jól harmonizál a klasszikus pesto- és könnyű paradicsomszószokkal is. Főzési idő: 5-6 perc.

890 Ft

A Byodo Tagliatelle a legfinomabb durumbúzából készült olasz tészta különlegesség. Zöld színét a benne lévő bio spenóttól kapja. Tonhalas vagy borjú húsos étel készíthető belőle, izesíhetjük sóval, borssal, paradicsommal, fehérborral. Főzési idő: 5-6 perc.

890 Ft

A Penne, semola öt különböző olasz durumbúza ideális keverékéből készül, tojás felhasználása nélkül. Színét, alakját, finom ízét a főzés után is megtartja. Klasszikus penne ételek, mint például a "Penne all Arrabiata" készítéséhez ajánljuk. Főzési idő 10-11 perc.