Termékek Menü

Bio Tészták

Rendezés:
1.390 Ft

A Byodo Volanti tészta a legkíválóbb olasz tökölybúzából készül. Aranybarna színe, különleges formája és kellemes dió íze felejthetetlen a mediterrán konyha kedvelőinek. Ideális tésztás ételek és saláták készítéséhez. Főzési idő: 10-11 perc.

Utolsó 5 db raktáron
790 Ft
A Byodo Spirál teljes kiőrlésű olasz durumbúzából készül. Ízletes sajtos, húsos és zöldséges ételeket készíthetünk belőle, könnyű mártásokkal kombinálhatjuk. Tökéletes "al dente" minőség. Főzési idő 8-9 perc.
Raktáron
1.390 Ft

A Byodo Penne gluténmentes bio rízsből, kukoricából és csicseriborsóból készül. Fehérjékben és rostokban igen gazdag, enyhén mogyorós ízű. Sokféle tésztaételt készíthetünk belőle, akár gyümölcsös vagy krémes mártással. Főzési idő: 9-10 perc.

Raktáron
640 Ft

A Byodo Spaghetti, semola a legjobb olasz bio durumbúzából készül, tojás nélkül. Szép sárga színét, finom ízét, rugalmas állapotát és formáját a főzés után is megtartja. Javasolt főzési idő 10-11 perc. A kegkülönfélébb spagetti ételek készítéséhez ajánljuk.

Raktáron
640 Ft

Csodálatosan finom leves főzhető a Byodo szemola színes betűtésztából. Gyönyörű színeit a bio spenót és paradicsom adják. Gyerekjáték a levesfőzés és az ABC felfedezése a színes betűtésztával. Főzési idő 6-7 perc.

Raktáron
750 Ft
  • Bio teljes kiőrlésű penne tészta
  • 500g
Utolsó 4 db raktáron
780 Ft
  • Bio teljes kiőrlésű spagetti tészta
  • 500g
Előrendelhető
1.390 Ft
A Byodo Fusilli teljes kiőrlésű rízs és teff lisztet tartalmaz, gluténmentes, magas rosttartalmú és enyhén mogyoró ízű. A szép aranybarna színű és spirál alakú tészta sokoldalúan felhasználható pestók, sajt öntetek mellé vagy saláták készítéséhez. Főzési idő: 9-10 perc.
Raktáron
690 Ft

A tészta szerelmeseinek ajánljuk ezt az olasz durumbúzából készült színes spiráltészta különlegességet. Gyönyörű színeit a bio paradicsom és a spenót adják. Paradicsomos, sonkás, húsos ételek készíthetők belőle, sajtos ízesítéssel. Főzési idő: 10-11 perc.

Raktáron
790 Ft
A Byodo Lasagne teljes kiőrlésű olasz durumbúzából hagyományos hengerléssel készül. Előfőzés nélkül készíthetünk belőle ízletes húsos és zöldséges ételeket. Tökéletes "al dente" minőség.
Raktáron
640 Ft

A Byodo Spaghettini, semola a legjobb olasz bio durumbúzából készül, tojás nélkül. Szép sárga színét, finom ízét, rugalmas állapotát és formáját a főzés után is megtartja. Javasolt főzési idő 5-6 perc. A vékony cérnametéltet finom levesek készítéséhez ajánljuk.

Raktáron
1.390 Ft

A gluténmentes Volanti tésztát speciális "repülő csészealj" formája és intenzív piros színe teszi különlegessé. A bio lencse növényi fehérjékben és rostokban gazdag. Ízletes sajtmártásokkal, de jól harmonizál a klasszikus pesto- és könnyű paradicsomszószokkal is. Főzési idő: 5-6 perc.

Utolsó 1 db raktáron
690 Ft

A Byodo Tagliatelle a legfinomabb durumbúzából készült olasz tészta különlegesség. Zöld színét a benne lévő bio spenóttól kapja. Tonhalas vagy borjú húsos étel készíthető belőle, izesíhetjük sóval, borssal, paradicsommal, fehérborral. Főzési idő: 5-6 perc.

Raktáron
640 Ft

A Penne, semola öt különböző olasz durumbúza ideális keverékéből készül, tojás felhasználása nélkül. Színét, alakját, finom ízét a főzés után is megtartja. Klasszikus penne ételek, mint például a "Penne all Arrabiata" készítéséhez ajánljuk. Főzési idő 10-11 perc.

Raktáron
1.090 Ft
A Byodo gluténmentes kukorica, rízs lasagna leveleit hagyományosan hengerlik és lassan szárítják. Akár finom bio zöldségekkel, akár klasszikus raguval vagy besámel mártással készítjük, finom kukorica ízét és szép sárga színét megtartja. Előfőzést nem igényel.
Raktáron
360 Ft

A Filini levestészta öt különböző olasz durumbúza ideális keverékéből készül, tojás felhasználása nélkül. Színét, alakját, ízét a főzés után is megtartja. A vékony tészta szálacskákat ajánljuk finom levesekbe, bármely korosztály számára. Főzési idő 5-6 perc.

Raktáron
790 Ft
A Byodo Cannelloni, semola tészta különböző fajta kiváló minőségű olasz durumbúzadarából készül. A szép sárga színű, csőalakú tészta előfőzést nem igényel. Sütőben készíthetünk ricotta spenótos, finom sajttal megszórt paradicsomos vagy lazacos ételt.
Utolsó 7 db raktáron
790 Ft

A Byodo Lasagne semola tésztából tipikus bolognai specialitások készíthetők. A sütőben a lasagne rétegeket ízesíthetjük raguval, besámel mártással és parmezánnal. A hagyományosan hengerelt lasagne tésztát nem kell előfőzni. Durumtészta az ínyencek ajánlásával.

Raktáron
1.230 Ft
  • Bio Rizs-spagetti teljes kiőrlésű
  • 250g
Raktáron
1.230 Ft
  • Bio Rizstészta, spirál, teljes kiőrlésű
  • 250g
Raktáron
1.470 Ft
  • Bio tönke gabona tészta
  • 500g
Raktáron
990 Ft
  • Bio Lassagne teljes kiőrlésű
  • 250g
Raktáron
680 Ft
  • Bio spagetti durumdarás
  • 500g  
Raktáron