Menü

Bauckhof Bio Ételkeményítő - gluténmentes 250g

Ár:
1.529 Ft (1.204 Ft + ÁFA)

A bio kukorica ételkeményítőt javasoljuk krémekhez, szószokhoz és levesekhez. Hidegen kell feloldani majd folyamatosan hozzáönteni a forrásban lévő folyadékhoz.

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: kukoricakeményítő

Elkészítési javaslat: Az ételkeményítőt hideg folyadékkal egy pohárban összekeverni és folyamatosan hozzáönteni a forrásban lévő folyadékhoz. Újra felforralni. 1 liter folyadékhoz javasoljuk: krémekhez 60g, szószokhoz és levesekhez 40g (egy csapott ek=10g)    

Tápérték 100g: Energia: 1479kJ/348kcal, Zsír: 0,1g, ebből telített zsírsavak: 0g, Szénhidrát:  86g, ebből cukor: 0g,: 1g, Fehérje: 0,4g, Só: 0,01g

Várható szállítás: 2024. november 25.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezek is érdekelhetnek

Bio gluténmentes gófri keverék

Összetevők  ellenőrzött biogazdaságból: teljes rizsliszt 28% nyers nádcukor, kukoricaliszt 25%, teljes hajdinaliszt, teljes kölesliszt 5%, sütőpor (kelesztőanyag: nátriumhidrogénkarbonát, sav: mono-káliumtartrát,kukoricakeményítő ), tengeri só, Bourbon-vanília

Elkészítési javaslat 5-6 gofrihoz: szükséges még 150ml tej, 75g lágy vaj, 2db tojás

A gofrisütőt előmelegítjük. A csomag tartalmát 75g lágy vajjal és 2 db tojással egy tálba tesszük, és lassan hozzákeve-rünk 150ml tejet. A gofrisütőt zsiradékkal kikenjük és 2-3 ek. tésztát a közepébe öntünk és megsütjük. A kész gofrit kivesszük és egy rácson hagyjuk kihűlni.

Tápérték/100g: Energia 1537kJ/362kcal, Zsír 1,4g, ebből telített zsírsav 0,03g, Szénhidrát 79,4g, ebből cukor 28,5g, Élelmi rost 2,5g, Fehérje. 6,3g, Só 0,64g

 

1.409 Ft

Ajánljuk süteményekhez, desszertekhez és italokhoz. Elegendő 500g liszthez vagy 500ml folyadékhoz.

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: reszelt, szárított narancshéj 95%, narancsolaj5%      

Tipp: Használat előtt, kevés langyos vízben áztatni.

 

819 Ft

A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket. 12 lap (2g) elegendő 100 ml folyadékhoz.

Összetevő ellenőrzött biogazdaságból100% bio zselatin disznóbőrből

Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön  hideg vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez  a zselatint lassan folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum 4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert elveszti a hatását.

Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen.

1.369 Ft
Bio Növényi tortabevonó 
5 / 5 csillag!
(1)
819 Ft

Keresés