Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Gyerekteák

Gyerekteák

A gyerekeim nagyon szeretik a natúr teát. Ez persze nem egy különleges dolog, de ha azt mondom, nem volt ez mindig így, akkor már talán érdekesebben hangzik.
Régebben Apa kivételével senki sem ivott teát, bár próbálkoztam néha 1-2 bármelyik boltban kapható jobb minőségű gyerekteával, de valahogy sosem itták meg, hiába tettem bele mézet, csak belekortyoltak, aztán köszönték, nem kértek többet.
A nagy változást a Sonnentor gyermeteái hozták. A Rosszcsont (eredetileg Bengelchen) névre keresztelt termékcsalád már magában is hívogató, de az egyes teakeverékek elnevezésének az én gyerekeim már egyáltalán nem tudnak ellenállni! 
A 9 különböző fantázianévvel ellátott teakeverék próbacsomagban is elérhető, így könnyen megkóstolhatják a gyerekek az összes változatot: Sonnentor bio Kóstolj meg! tea Rosszcsont válogatás

Elefánt erő tea
Ez természetesen az 5 éves fiam egyik nagy kedvence. Valószínűleg soha nem inna meg egy olyan teát, amiben csipkebogyó, hibiszkusz, alma, málna, fahéj és kardamom van, de így, hogy nagyon erős lesz tőle, egyszuszra bedönti minden ízesítés nélkül!


Bátorság tea
Természetesen a fiam másik kedvence. Citromfű, citromos verbéna zöldbab és édesgyökér van benne, ízre édeskés, finom. És nagyon bátor lesz, aki megissza!


Hapci tea
Ha náthásak, mindig ezt kapják. Mentával, kamillával, zsályával és kakukkfűvel a legtermészetesebb gyógyszer a megfázott gyereknek.


Hógolyó csata
Hát ez is nagyon izgalmasan hangik! Egy hideg téli délutánon biztos siker ez a narancsos illatú tea. Csipkebogyó, birsalma, hibiszkus, rooibos, szegfűszeg és édesgyökér melegíti át a lurkókat.

Varázsital
Ez pedig a 7 éves lányom kedvence. Pirosas színét a csipkebogyó, a birsalma és a hibiszkusz adja, a varázslatot pedig a citromos verbéna, a citromfű és a rózsavirágzat biztosítja a fogyasztóknak :-)

A rosszcsontkodás életforma és reméljük, sosem múlik el igazán belőlünk! A webáruházban található összes gyerekteánkat itt érhetik el.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ági blogja

Keresés