Különleges ajánlataink
Bio málna gyümölcsszörp hozzáadott cukor nélkül, szinezőanyagok és aromák nélkül. Tartósítószert nem tartalmaz.
Összetevők: Málnalé sűrítmény 25%, Alma sűrítmény
1:7 arányban hígítandó
Csodálatosan erős szomjoltó, rubinpiros színnel a csészében és egy kissé savanykás-gyü,mölcsös ízzel. Egy ínyencnek mindenkor a legjobb!
60% Csipkebogyóból és 40% Hibiszkuszból
Elkészítési javaslat: A csészébe helyezett filtertasakot friss, forrásban lévő vízzel felöntjük és max.10 percig állni hagyjuk.
18 db külön csomagolt teafiltert tartalmaz
Finom babapüré 100%-os gyümölcstartalommal kicsik és nagyobbak számára egyaránt. Nagyon praktikus nasinak vagy út közbeni fogyasztásra. 8 hónapos kortól 100g. Gluténmentes, hozzáadott cukor nélkül - csak természetes cukrot tartalmaz, állagjavító adalékok nélkül, fogyasztás előtt felrázandó.
Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: alma 70 %, , őszibarack 10%, eper, 10%, málna 3%
Tápérték/100g: energia: 274kJ/65 kcal, zsír: 0,13g , ebből telített zsírsav: 0,04g , szénhidrát: 14,3 g ebből cukor: 12,7, fehérje: 0,54g, só: 0,003g
Csomagolás: visszazárható alutasakban, felbontva hűtőszekrényben 2 napig tárolható. A későbbi fogszuvasodás megelőzése érekében kanállal etessük gyermekünket. A kupakot tartsuk távol a gyermektől.
Sármányvirág - Szálas 40g Sideritis scardia – Enyhe mediterán ízű
Sárga, enyhe fűszeres és finoman citromos tea a Földközi tenget keleti részéről. (Nem csak Görögországban ismerik!) A legfinomabb ital a munka végeztével forrón és hidegen egyaránt. Mézzel édesítve csodálatosan élvezetes.
Elkészítési javaslat: Vegyen egy púpozott teáskanál alapanyagot és egy nagy csészében forrázza le kb. 200ml forró vízzel. Max.10 percig hagyja állni.
Markset norvég lelkész a hazájában és Németországban rendkívül népszerű Wunderbrød kenyérreceptjét a norvég síelők sebességének és állóképességének javítását megcélozva fejlesztette ki. Élesztő, liszt és hozzáadott cukor nélkül, vegán fehérjével készült. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Omega-3 zsírsavban és rostokban. E vitamint, B1 vitamint, B6 vitamint, folsavat, káliumot, kálciumot, vasat, cinket tartalmaz, gazdag foszforban,magnéziumban,rézben és mangánban. Többféleképpen elkészíthető: 20-180 perc dagasztást követően 70-80 perc sütést igényel.
Összetevők ellenőrzött biogazdaságból : teljes kiőrlésű gluténmentes zabpehely, tökmag, napraforgómag, aprított lenmag, szezám, lenmag, chia mag (Salvia hispanica ), teljes kiőrlésű kölespehely, őrölt útifűmaghéj, tengeri só
Tápérték/100g (100g sült kenyér tartalma az elkészítés után) Energia:1189kJ/286 kcal, Zsír: 17 g, ebből telített zsísav: 2,4 g, Szénhidrát: 17 g , ebből cukor: 0,5 g, Élelmi rost: 8,1 g , Fehérje: 12 g, Só: 0,91 g, Kalcium : 139,8 mg ( 17% NRV), Vas: 3 mg (21% NRV*), Folsav: 46,8 µg (23% NRV), Kálium:315 mg (16%NRV), Réz: ,59 mg(59% NRV), Magnézium: 140 mg (37% NRV), Mangán: 1,59 mg (80% NRV), Foszfor: 316 mg (45% NRV), Vitamin B1 (Thiamin): 0,16 mg (16% NRV), Vitamin B6: 0,32 mg (23%NRV), Vitamin E: 3,37 mg (28% NRV), Cink: 2,23 mg (22% NRV), Linolénsav (Omgega-3 zsírsav): 2,95g
NRV = Referenciamennyiségek a vitaminok és ásványianyagok napi beviteléhez
Bio fűszer teakeverék, 18 db külön csomagolt teafiltert tartalmaz
Egy Mennyei fűszer teakeverék, mely lerövidíti a várakozást a Jézuskára! Frissítő íz, kiteljesítve karácsonyi fűszerekkel.
Összetevők ellenőrzött biogazdaságból:
Ceylon-fahéj, Citromfű, Feketeszederlevél, Narancshéj, Almadarabok, Édesgyökér, Szegfűszeg, Búzavirág, Körömvirág
A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket. 12 lap (2g) elegendő 100 ml folyadékhoz.
Összetevő ellenőrzött biogazdaságból: 100% bio zselatin disznóbőrből
Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön hideg vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez a zselatint lassan folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum 4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert elveszti a hatását.
Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen.