Menü

Különleges ajánlataink

Levendula egy csodálatosan pezsgő, frissítő illatot adó virág. A belőle készült fröccs méltó kisérője az illatfelhő által kiváltott elvárásoknak.
949 Ft

Bio málna gyümölcsszörp hozzáadott cukor nélkül, szinezőanyagok és aromák nélkül. Tartósítószert nem tartalmaz.

Összetevők: Málnalé sűrítmény 25%, Alma sűrítmény

1:7 arányban hígítandó

 

5 / 5 csillag!
(2)
7.739 Ft

Csodálatosan erős szomjoltó, rubinpiros színnel a csészében és egy kissé savanykás-gyü,mölcsös ízzel. Egy ínyencnek mindenkor a legjobb!

60% Csipkebogyóból és 40% Hibiszkuszból

Elkészítési javaslatA csészébe helyezett filtertasakot friss, forrásban lévő vízzel felöntjük és max.10 percig állni hagyjuk.

18 db külön csomagolt teafiltert tartalmaz

2.789 Ft

Finom babapüré 100%-os gyümölcstartalommal kicsik és nagyobbak számára egyaránt. Nagyon praktikus nasinak vagy út közbeni fogyasztásra. 8 hónapos kortól 100g. Gluténmentes, hozzáadott cukor nélkül - csak természetes cukrot tartalmaz, állagjavító adalékok nélkül, fogyasztás előtt felrázandó. 

Összetevők ellenőrzött  biogazdaságból: alma 70 %, , őszibarack 10%, eper, 10%, málna 3%


Tápérték/100g: energia: 274kJ/65 kcal, zsír: 0,13g , ebből telített zsírsav: 0,04g , szénhidrát: 14,3 g ebből cukor: 12,7, fehérje: 0,54g, só: 0,003g 

Csomagolás: visszazárható alutasakban, felbontva hűtőszekrényben 2 napig tárolható. A későbbi fogszuvasodás megelőzése érekében kanállal etessük gyermekünket. A kupakot tartsuk távol a gyermektől.

799 Ft

Sármányvirág - Szálas 40g Sideritis scardia – Enyhe mediterán ízű

Sárga, enyhe fűszeres és finoman citromos tea a Földközi tenget keleti részéről. (Nem csak Görögországban ismerik!) A legfinomabb ital a munka végeztével forrón és hidegen egyaránt. Mézzel édesítve csodálatosan élvezetes.

Elkészítési javaslat: Vegyen egy púpozott teáskanál alapanyagot és egy nagy csészében forrázza le kb. 200ml forró vízzel. Max.10 percig hagyja állni.

 

3.249 Ft

Markset norvég lelkész a hazájában és Németországban rendkívül népszerű Wunderbrød kenyérreceptjét a norvég síelők sebességének és állóképességének javítását megcélozva fejlesztette ki. Élesztő, liszt és hozzáadott cukor nélkül, vegán fehérjével készült. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Omega-3 zsírsavban és rostokban. E vitamint, B1 vitamint, B6  vitamint, folsavat, káliumot, kálciumot, vasat, cinket tartalmaz, gazdag foszforban,magnéziumban,rézben és mangánban. Többféleképpen elkészíthető: 20-180 perc dagasztást követően 70-80 perc sütést igényel.

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból  :  teljes kiőrlésű gluténmentes zabpehely, tökmag, napraforgómag, aprított lenmag, szezám, lenmag, chia mag  (Salvia hispanica ), teljes kiőrlésű kölespehely, őrölt útifűmaghéj, tengeri só

Tápérték/100g (100g sült kenyér tartalma az elkészítés után) Energia:1189kJ/286 kcal, Zsír: 17 g, ebből telített zsísav: 2,4 g, Szénhidrát: 17 g , ebből cukor: 0,5 g, Élelmi rost: 8,1 g , Fehérje: 12 g, Só: 0,91 g, Kalcium : 139,8 mg ( 17% NRV), Vas: 3  mg (21% NRV*), Folsav: 46,8 µg (23% NRV), Kálium:315 mg (16%NRV), Réz: ,59 mg(59% NRV), Magnézium: 140 mg (37% NRV), Mangán: 1,59 mg (80% NRV), Foszfor: 316 mg (45% NRV), Vitamin B1 (Thiamin): 0,16 mg (16% NRV), Vitamin B6: 0,32 mg (23%NRV), Vitamin E: 3,37 mg (28% NRV), Cink: 2,23 mg (22% NRV), Linolénsav (Omgega-3 zsírsav): 2,95g

NRV = Referenciamennyiségek a vitaminok és ásványianyagok napi beviteléhez

2.929 Ft
A Byodo málnás balzsamecete a legkiválóbb almaecet alaphoz  gyümölcsös málnalé-koncentrátum hozzáadásával készül. Az eredmény egy finom bio balzsamecet, amely csodálatosan könnyű és intenzív-gyümölcsös ízű. Ez ideálissá teszi tavaszi salátákhoz dióval kombinálva. Mint minden Byodo-ecet, a málnabalzsam teljesen természetes, enyhe savasságú. Közel szobahőmérsékleten készül folyamatos erjesztéssel, ezzel megőrízve az értékes enzimeket.
4.589 Ft

Bio fűszer teakeverék, 18 db külön csomagolt teafiltert tartalmaz

Egy Mennyei fűszer teakeverék, mely lerövidíti a várakozást a Jézuskára! Frissítő íz, kiteljesítve karácsonyi fűszerekkel.

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: 

Ceylon-fahéj, Citromfű, Feketeszederlevél, Narancshéj, Almadarabok, Édesgyökér, Szegfűszeg, Búzavirág, Körömvirág

2.709 Ft

A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket. 12 lap (2g) elegendő 100 ml folyadékhoz.

Összetevő ellenőrzött biogazdaságból100% bio zselatin disznóbőrből

Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön  hideg vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez  a zselatint lassan folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum 4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert elveszti a hatását.

Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen.

1.369 Ft

Keresés