Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Receptek

2018. 04. 19. 08:25:56
Csokis kekszrúd

Egyszerű, gyors, sütés nélküli és ínycsiklandozóan kakaós

Csokis kekszrúd, ellentmondásosabb nevén: kekszszalámi

Gyerekkorom klasszikus édessége – újragondolva. A kevésbé édesszájú férfiak is szívesen eszik. Sőt, repetát kérnek!  Van valami kivételes az ízében, amivel nehéz betelni, de mégis gyorsan eltelít. Egy-két nap után lesz igazán finom. Így nem kell startpisztollyal a kézben várni a sütő begyújtásával, amikor vendégek érkeznek. Sőt, sütő se kell csak egy hűvös hely, ahol összeérnek az ízek.

2018. 04. 12. 23:08:33
Levendula-uzsonna a teraszon

Úgy érzem, a levendula soha véget nem érő reneszánszát éli. Ez a kedves formájú és színű, illatos, ehető virág minden megjelenési formájában stresszoldó és nyugtató. A levendulából készült olaj, szörp vagy méz az egyik legnagyobb kedvencem.

2018. 02. 27. 15:07:48
Céklaturmix, a csodaital

Tél végi fáradtság? Megfázások utáni legyengült immunrendszer? Méregtelenítés? Diéta? A cékla gazdag magnézium, cink, B-vitamin és könnyen felszívódó vas-forrás. Májtisztító hatású, antioxidáns, egyre több tumor megelőző és gyógyító kutatás főszereplője. Hosszú lenne felsorolni jótékony hatásait. Talán csak egyedi, húsvéti tojásfestésre alkalmas színe az, amire panaszunk lehet.

2018. 02. 27. 15:00:43
Dal az almaszószról

Szeretem az almát. Egészséges, sok fajtája van, és mindegyik más ízű. Ami különösen fontos még, hogy helyben, Európában termő gyümölcs. Az Alma együttest is szeretem. Ők is ilyenek: sok féle és hangulatú dalt játszanak, és helyi zenészek. Csodálatos egybeesés!

2018. 02. 27. 14:50:55
Szülinapi torta

A HOLLE BIO tönkölybúza babakeksz az alkalomhoz illően, változatosan felhasználható alapanyag. Az ebből készült tortából a legkisebb születésnaposok is kedvükre ehetnek. Sőt, a kicsi és nagy vendégek megnyalják mind a tíz ujjukat.