Menü

Lecker's Bio Mandarin- és limeolaj (4x2ml) 8ml

Ár:
2.335 Ft (1.839 Ft + ÁFA)

Ajánlott süteményekhez és desszertekhez. 1/2 ampulla 500 g liszthez elegendő.

100% természetes aroma ellenőrzött biogazdaságból 

Felbontás után max. 2 hétig tartható hűtőszekrényben.

Várható szállítás: 2022. július 05.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 04. 04.

Ezek is érdekelhetnek

A bio kukorica ételkeményítőt javasoljuk krémekhez, szószokhoz és levesekhez. Hidegen kell feloldani majd folyamatosan hozzáönteni a forrásban lévő folyadékhoz.

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: kukoricakeményítő

Elkészítési javaslat: Az ételkeményítőt hideg folyadékkal egy pohárban összekeverni és folyamatosan hozzáönteni a forrásban lévő folyadékhoz. Újra felforralni. 1 liter folyadékhoz javasoljuk: krémekhez 60g, szószokhoz és levesekhez 40g (egy csapott ek=10g)    

Tápérték 100g: Energia: 1479kJ/348kcal, Zsír: 0,1g, ebből telített zsírsavak: 0g, Szénhidrát:  86g, ebből cukor: 0g,: 1g, Fehérje: 0,4g, Só: 0,01g

869 Ft

Ajánlott süteményekhez és desszertekhez. 1/2 ampulla 500 g liszthez elegendő.

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: 100% természetes citrom-aroma (citrus limon)    

Felbontás után max. 2 hétig tartható hűtőszekrényben.

1.799 Ft

Alternatív növényi megoldás a zselésítéshez. Semleges ízű, tartósítószer mentes. A zselésítővel készíthetünk lekvárokat, zseléket, krémeket, tortát, kocsonyát valamint ízletes aszpikot.

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: Agar Agar (vörös alga, hivatalos kód E406)

Adagolás: 1 tk. (kb.5 g) megfelel 6 zselatinlapnak és elegendő, 500g gyümölcshöz vagy 500ml folyadékhoz

Elkészítési javaslat: A csomag tartalmát hideg folyadékkal összekeverjük és 1-2 percig állni hagyjuk. Utána állandó keverés mellett 2 percig forraljuk. A lábast lehúzzuk a tűzhelyről, röviden hűlni hagyjuk, majd a recept szerint dolgozunk vele tovább. Az Agar Agar vörös algából képződik és csak kb.40 fokra hűlve zselésedik!

Tipp: A zselésedési folyamat mindig megfordítható. A zselé bármikor felmelegíthető és újra szilárdítható. így az állaga változtatható, attól függően, hogy mennyi Agar-Agar port vagy folyadékot adunk utólag hozzá.

Fontos: a savanyú gyümölcsöket, mint a ribizli vagy a birsalma mindig „édes” gyümölcsökkel összekeverjük. Teljes citromlé nem zselésíthető.

Nyomokban tartalmazhat glutént.

1.725 Ft

Ajánlott süteményekhez és desszertekhez. 1/2 ampulla 500 g liszthez elegendő

100% természetes aroma  ellenőrzött biogazdaságból 

 Felbontás után max. 2 hétig tartható hűtőszekrényben.

1.969 Ft

Keresés