Menü

Lecker's Bio Borkő sütőpor (4x21g) 44g

Ár:
599 Ft (472 Ft + ÁFA)

Foszfátmentes Bio sütőpor - sütésnél 500g liszthez elegendő

Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: kukoricakeményítő, savanyító: természetes borkő (24,7% monokáliumtartrat), kelesztő: nátron (nátriumhidrogén-karbonát)

Várható szállítás: 2022. július 05.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 04. 04.

Ezek is érdekelhetnek

A bio kukorica ételkeményítőt javasoljuk krémekhez, szószokhoz és levesekhez. Hidegen kell feloldani majd folyamatosan hozzáönteni a forrásban lévő folyadékhoz.

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: kukoricakeményítő

Elkészítési javaslat: Az ételkeményítőt hideg folyadékkal egy pohárban összekeverni és folyamatosan hozzáönteni a forrásban lévő folyadékhoz. Újra felforralni. 1 liter folyadékhoz javasoljuk: krémekhez 60g, szószokhoz és levesekhez 40g (egy csapott ek=10g)    

Tápérték 100g: Energia: 1479kJ/348kcal, Zsír: 0,1g, ebből telített zsírsavak: 0g, Szénhidrát:  86g, ebből cukor: 0g,: 1g, Fehérje: 0,4g, Só: 0,01g

869 Ft

Reszelt citromhéj, ajáljuk süteményekhez, desszertekhez és italokhoz. Elegendő 500g liszthez vagy 500ml folyadékhoz.

Tipp: Használat előtt, kevés langyos vízben áztatni.

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: reszelt, szárított citromhéj 95%, citromolaj 5%      

 

575 Ft

A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket. 12 lap (2g) elegendő 100 ml folyadékhoz.

Összetevő ellenőrzött biogazdaságból100% bio zselatin disznóbőrből

Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön  hideg vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez  a zselatint lassan folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum 4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert elveszti a hatását.

Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen.

1.069 Ft

Keresés