Menü

Lecker's Bio Növényi tortabevonó piros (2x15g) 30g

Ár:
819 Ft (645 Ft + ÁFA)
Bio Növényi tortabevonó 
Várható szállítás: 2024. december 12.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 04. 04.

Ezek is érdekelhetnek

Gluténmentes, bio gyümölcsös sütemény keverék, tej és tojás nélkül is készíthető 5-10 perc, sütési idő kb. 25-35 perc.

Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: nyers nádcukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, tápióka keményítősütőpor (kelesztő: nátriumhidrogén karbonát, sav: monokálium tartrát, kukoricakeményítő), Bourbon-vanília, tengeri só   

5 / 5 csillag!
(1)
2.259 Ft

A csomag 500g búzaliszthez elegendő. Egy fél kocka friss élesztővel egyenértékű. 

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból:m100% élesztő 

Elkészítés: Liszttel jól elvegyítjük (nem közvetlen a folyadékban feloldani) és recept szerint tovább feldolgozzuk. A kész tésztát meleg helyen kelni hagyjuk. Minél hosszabb a kelesztés ideje annál jobb az eredmény.

 

5 / 5 csillag!
(1)
499 Ft

A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket. 12 lap (2g) elegendő 100 ml folyadékhoz.

Összetevő ellenőrzött biogazdaságból100% bio zselatin disznóbőrből

Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön  hideg vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez  a zselatint lassan folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum 4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert elveszti a hatását.

Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen.

1.369 Ft

Vaj, tojás és krémsajt hozzáadásával ezzel a keverékkel egy 24cm-es köralakú bio és gluténmetes sajttortát tudsz profi módon elkészíteni otthon. 

Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: Teljes kiőrlésű gluténmentes zabpehely 47%, nyers nádcukor, kukoricakeményítő, fahéj

Hozzávalók tojással és krémsajttal: 125g vaj, 4 tojás, 750g krémsajt, fél citrom leve

Hozzávalók vegán módra: Hozzávalók: 125g margarin, 750g natúr vagy vaníliás szója-joghurt, fél citrom leve.

Tápérték/100g: Energia 1617kJ/382kcal, Zsír 3,1g,  ebből telített zsírsav 0,5g, Szénhidrát 80g,  ebből cukor 46g, Élelmi rost 4,6g, Fehérje 6,2g, Só <0,01g

           

 

5 / 5 csillag!
(1)
2.569 Ft

Keresés