Különleges ajánlataink
Bio bazsalikomot királyfűnek is nevezzük - tele isteni erővel! Mi lenne az olasz konyha bazsalikom nélkül - de szorbet-ban is nagyon finom. Vajhoz, szószokhoz, salátákhoz, zöldségekhez.
Ínyenc tipp: a főzés utolsó szakaszában adjuk az ételhez, hogy megőrizze aromáját.
Száraz hűvös helyen tartandó.
Csodálatosan finom leves főzhető a Byodo szemola színes betűtésztából. Gyönyörű színeit a bio spenót és paradicsom adják. Gyerekjáték a levesfőzés és az ABC felfedezése a színes betűtésztával. Főzési idő 6-7 perc.
Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: Durumbúza, Paradicsompor, Spenótpor*
Tápérték/100g: Energia 1529kJ/361kcal, Zsír 1,6g, ebből telített zsírsav 0,4g, Szénhidrát 73g, ebből cukor 3,6g, Fehérje 11,7g, Só 0,0g
Bio őrölt szerencsendió
Emiatt a csonthéjas növény miatt, ami nem is az valójában, régen háborúk dúltak - ma az életünket szebbé és élénkebbé kellene varázsolnia. Finom aromájú ízt ad kenyérnek, süteményeknek, gyümölcsteáknak.
Ínyenc tipp: A szerecsendió egy "csipetnyi-fűszer" - csak a főzés végén adjuk az ételhez.
Száraz hűvös helyen tartandó.
A Byodo enyhe olívaolajnak kizárólagosan kézzel szedett olívákat használnak Tunézia észak-keleti régiójából, amit 27̊C-on, hidegen préselnek. Első osztályú olívák kiegyensúlyozott keveréke, a lágy ízért pedig az ősi különleges Chemlali és Chetoui bogyók szolgálnak. Ajánljuk ezt az enyhe olívaolajat könnyű salátákhoz valamint klasszikus hal- és húsételekhez.
Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: 100% olívaolaj
Tápérték: Energia 3415kJ/830kcal, Zsír 92,3g, ebből telített zsírsavak 14,3g, Szénhidrát 0,0g, ebből cukor 0,0g, Fehérje 0,0g, Só 0,0g
Az ízlelőbimbóknak egy élvezet a Sült Alma tea, egy gyümölcsös-almás jegyekkel bíró keverék, a fahéj és a vanília nyugtató aromájával.
Összetevők ellenőrzött ökológiai gazdaságból: alma darabok 30%, csipkebogyó, citromhéj, citromdarabok, narancsdarabok, Cassia fahéj, narancshéj, szegfűbors, szegfűszeg, édesgyökér, vanília, csillagánizs.
Sonnentor bio Narancsos gyümölcstea mix
Csipkebogyó, Almadarabok, Hibiszkusz, Narancshéj 10% és Narancsolajból
Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: Csipkebogyó, Almadarabok, Hibiszkusz, Narancshéj 10%, Narancsolaj
Elkészítési javaslat: Tegyünk egy teáskanál gyümölcsteát 200ml hideg vízbe, forraljuk egy percig, majd hagyjuk állni 10 percig