Különleges ajánlataink
A Byodo „bio tökmagolaj” egy tiszta olaj, ami magas minőségű tökmagokból készül. A sajtolással nyert olajat palackozás előtt csak megszűrik egy szűrőn. Így az értékes, természetes olaj íze a friss magok ízére hasonlít. A tökmagolaj diós ízével gazdagítja a vele elkészített leveseket, szószokat, nyerssalátákat és édességeket.
Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: 100% tökmagolaj
Tápérték/100g: Energia:3415kJ/830kcal, Zsír: 92,3g ebből telített zsírsavak:16,2g, Szénhidrát: 0g, Fehérje:0g, Só:0g
Hozzátáplálás babák és kisgyermekek részére.Teljes kiőrlésű gabonából, édesítés nélkül, csak az összetevőkben lévő természetes cukortartalommal, pálmaolaj nélkül. Egyszerű elkészítés vízzel.
Egy csomag kb. 6 adag recept szerint elkészített tejkását tartalmaz. Glutént tartalmaz.
A banános ízesítésű tejkása a vegyes étrend részeként adható 6 hónapos kortól. A kása ideális a baba új étrendjének kialakításához esti étkezéshez és a kanál használatának megtanulásához.
Elkészítési javaslat 6 hónapos kortól: 150ml vizet forraljon fel, és hagyja kb. 40°C-ra lehűlni. Keverje össze egy tányérban kb. 40g (4 evőkanál) banános-tejkásával. Hűtse le étkezési hőmérsékletre (kb. 37°C-os).
Összetevők: teljes kiőrlésű búzaliszt* 39%, teljes tejpor* 30%, maltodextrin*, banán gyümölcspor* 10%, tejsavó por* 5%, kalcium karbonát, B1-vitamin, A-vitamin, D-vitamin *ellenőrzött biogazdálkodásból
Tápérték/100g porban/egy adagban**: Energia 1688kJ/401kcal/675kJ/160kcal, Zsír 9,3g/3,7g, ebből telített Zsírsavak 5,1g/2,0g, Szénhidrát 63g/25g, ebből cukor* 21g/8,6g, rost 4,6g/1,8g, Fehérje 14g/5,7g, Só 0,33g/0,13g, A vitamin 529μg/212 μg, D vitamin 6,1 μg/2,4μg, B1 vitamin 1,6mg/0,52mg, Kalcium 600mg/249mg, Nátrium 013g/0,05g. *összetevők természetes cukortartalma. **ez a doboz kb. 6 adagnyi tejkását tartalmaz. Nyomokban szóját, mustárt és lupint tartalmazhat. A megkezdett csomagot 2-3 héten belül el kell fogyasztani!
Gyártási Hely: Ausztria, Terméket ellenőrizte: AT-BIO-501
A bio Gyerek ketchup 80% friss és zamatos olasz paradicsomból készül. Felhasználhatjuk grillezett ételek, sült krumplik, virslik, hamburgerek ízesítéséhez. A vegán ketchupot könnyen kezelhető pet-palackban forgalmazzuk.
Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: Paradicsomvelő 80%, Agávélé, Brandy ecet, Kősó, Kukoricakeményítő, Fűszerek
Tápérték /100 ml: Energia 339kJ/80kcal, Zsír <0,5g, ebből telített zsírsav <0,1g, Szénhidrát 18g, ebből cukor 14g, ehérje 1,6g, Só 1,5g
A kását egy tálba teszünk, forró vízzel vagy tejjel elkeverjük és 1 percig hagyjuk dagadni. Már eheted is!
Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: teljes kiőrlésű kölespehely* 38%, teljes kiőrlésű hajdinapehely* 28%, datolyadarabok*, palkaliszt*, alma darabkák*, fügedarabkák*, arany lenmag*, almaliszt*, chia magok (salvia hispanica)*, puffasztott quinoa*, rizsliszt*, kardamom*, gyömbér*.
Elkészítés: 200g kását egy tálba teszünk, 600 ml forró vízzel vagy tejjel elkeverjük és 1 percig hagyjuk dagadni.
Átlagos tápérték/100g: Energia: 1539kJ/365kca, Zsír: 6,1g, ebből telített zsírsavak:1,2g, Szénhidrát: 65g, ebből cukor:16g, Élelmi rost: 6,7g, Fehérje: 9g, Só: 0,02g
A tészta szerelmeseinek ajánljuk ezt az olasz tojás nélküli durumbúzából készült színes spiráltészta különlegességet. Gyönyörű színeit a bio paradicsom és a spenót adják. Paradicsomos, sonkás, húsos ételek készíthetők belőle, sajtos ízesítéssel. Főzési idő: 10-11 perc.
Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: Durumgríz, Paradicsompor, Spenótpor
Tápérték/100 g: Energia: 1529 kJ/361 kcal, Zsír: 1,6g, ebből telített zsírsavak: 0,4 g, Szénhidrát: 73,0 g, ebből cukor: 3,6 g, Fehérje: 11,7 g, Só: 0,0 g
A Byodo durum tészták mindenben megfelelnek annak, ami egy minőségi tésztától elvárható. A Filini levestészta öt különböző olasz durumbúza ideális keverékéből készül, tojás felhasználása nélkül. Színét, alakját, ízét a főzés után is megtartja. A vékony tészta szálacskákat ajánljuk finom levesekbe, bármely korosztály számára. Főzési idő 5-6 perc.
Összetevők ellenőrzött biogazdálkodásból: 100% durumgríz
Tápérték /100 g, Energia 1489kJ/351kcal, Zsír 1,5g, ebből telített zsírsavak 0,4g, Szénhidrát 72,1g ebből cukor 4,3g, Fehérje 11g
- Bio koffeinmentes kávé
- Instant 100g
A világos rizsliszt egy természetes, enyhén édes ízzel rendelkező lisztfajta. Továbbá nagyszerűen illik süteményekhez, kekszekhez és zsömlékhez, kellemes lédússágot hagyva maga után.
Összetevők: világos fehér rizs
Tápérték/100 g: 1566kJ/369kcal, Zsír 1g, ebből telített Zsírsav 0,4g, Szénhidrát 81g, ebből Cukor <0,5g, salakanyag 2g, Fehérje 8g, Só 0,01g.
Finom babapüré 100%-os gyümölcstartalommal kicsik és nagyobbak számára egyaránt. Nagyon praktikus nasinak vagy út közbeni fogyasztásra. 4 hónapos kortól, 100g. Gluténmentes, hozzáadott cukor nélkül - csak természetes cukrot tartalmaz, állagjavító adalékok nélkül, fogyasztás előtt felrázandó.
Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: alma 80 %, mangó 20%, kókusztej 8%
Tápérték/100g: energia: 278kJ/65 kcal, zsír: 1,5g, ebből telített zsírsav: 1,4g, szénhidrát: 11,6g ebből cukor: 10,8 g, fehérje: 0,6g, só: 0,004g, nátrium: 0,002
Csomagolás: visszazárható alutasakban. A későbbi fogszuvasodás megelőzése érekében kanállal etessük gyermekünket. A kupakot tartsuk távol a gyermektől. Felbontva hűtőszekrényben 2 napig tárolható.
A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket. 12 lap (2g) elegendő 100 ml folyadékhoz.
Összetevő ellenőrzött biogazdaságból: 100% bio zselatin disznóbőrből
Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön hideg vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez a zselatint lassan folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum 4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert elveszti a hatását.
Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen.