Az "ősfűszer". A hiedelmek szerint titkos ereje van és megvéd a rossz szellemektől! Nem csak a nehéz ételekhez való, de langusztához és homárhoz is kiváló.
Ínyenc tipp: Törjük meg finoman mozsárban, hogy az ízek felszabaduljanak az ételben.
Ropogós parasztkenyér? Ezt szinte mindenki szereti és édeskömény nélkül nehéz elképzelni. Íze fűszeres-friss, jól megy kenyérrel, süteményekkel, zsíros halakkal, tenger gyümölcseivel és báránnyal is. Lime- vagy citromléval kombinálva az édeskömény minden ínyencnek örömet nyújt. Mielőtt felhasználjuk, pirítsuk meg egy picit, hogy jobban kifejtse teljes ízvilágát. Ezt nem szabad kihagyni!
Ellenőrzött biogazdaságból.
Finom kenyérhez, süteményekhez, kekszekhez vagy teának.
Készülj fel az idei grill szezonra új grill fűszerkeverékeinkkel! A füstölés és a grillezés a kedvenced? Dörzsöld ezt a keveréket a húsba, hogy még finomabbá és omlósabbá váljon tőle. Ez a borókabogyós fűszerkeverék csípőssé és ellenállhatatlanul pikánssá varázsol minden grillezett ételt. Kiváló pác készíthető belőle mézzel vagy szójaszósszal. A legjobb, ha két órán át a húson hagyjuk a keveréket és grillezzük.