Menü

Bauckhof Bio Gyümölcsös zabmüzli - gluténmentes 425g

Ár:
2.969 Ft (2.338 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2024. november 25.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Leírás és Paraméterek

A Bauck által termelt és feldolgozott, Demeter minőségű, ellenőrzött gluténmentes zab garantáltan keresztszennyeződés mentes.

Gluténérzékenyek esetében ajánlatos lassan, fokozatosan bevezetni a zabot az étkezésbe.

Összetevők: teljes kiőrlésű gluténmentes zabpehely** 68%, szárított gyümölcsök* 19% (mazsola**, sárgabarack darabkák**, alma darabkák**, eper darabkák*, rizsliszt*, napraforgó olaj*), napraforgómag**, arany lenmag* *ellenőrzött biogazdálkodásból   **biodinamikus gazdálkodásból

Nyomokban dióféléket/mogyorót, szóját, mustárt, lupint és szezámot tartalmazhat.

Átlagos tápérték/100g: Energia: 1615kJ/384kcal, Zsír:11g ebből telített zsírsav:1,5g,

Szénhidrát:54g, ebből cukor*12g, Élelmi rost:9,7g, Fehérje:12g, Só:0,02g

* természetesen előforduló cukrot tartalmaz.



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek is érdekelhetnek

Bio étcsokis chrunchy

Összetevők ellenőrzött biogazdaságból: teljes zabpehely 44%, nyers nádcukor, teljes tönkölybúza pehely 14%, keményítetlen pálmazsír, glukózszirup, rizs-crisp (rizsliszt, tengeri só, árpamaláta), kókusz, kakaópor 3%, étcsoki bevonó 2% (teljes nádcukor, nyers nádcukór,  kakaómassza, kakaóvaj, emulg: szója lecitin), tengeri só, nyomokban tartalmazhat csonthéjasokat, zellert, szezámot, búzát, tojás- és tejszármazékot.

2.489 Ft

A kölespehely édeskés, aromás ízű, süteményekhez, pitékhez, kekszekhez és kenyérhez egyaránt ajánljuk.

Összetevők ellenőrzött biodinamikus gazdaságból: teljes kiőrlésű kölespehely

Tápérték /100g: Energia 1530kJ/364kcal, Zsír 3,9g, ebből telített zsírsav 0,9g, Szénhidrát 69g, ebből cukor 1,6g, Fehérje 11g, Só 0,01g

Recept-tipp a Bauckhof konyhájából: Köleskása: 100g kölespehely, 500ml víz, 1 csipet só, 1 csipet fahéj, 1 csipet vanília, 100g tejszín, 1 evőkanál méz

A zacskó tartalmat keverje hozzá a forrásban lévő vízhez. Hagyja lefedve hűlni 10 percet. Keverje hozzá a tejszínt, sót, fahéjat, vaníliát és édesítse mézzel. A kása lazább lesz, ha felvert tejszínt adunk hozzá. A kása friss gyümölcsökkel a legfinomabb.

5 / 5 csillag!
(1)
2.909 Ft

Keresés