A balzsamecet a finom mediterrán konyha rajongói számára nélkülözhetetlen íz. Eredete évszázadokra nyúlik vissza, mely idő alatt egy specialitássá fejlesztették ki. Kiválóan alkalmas salátákhoz, mint pl.: Mozzarella-paradicsom saláta, de finom hideg és meleg ételek ízesítéséhez is. Ez a fajta ecet kizárólag az észak-olaszországi Modena tartományban készül. A kiegyensúlyozott édes-savanyú íz a jellegzetes aroma a Balzsamecet fő karakterisztikája.
A Byodo gyümölcsös krémje a legkiválóbb 100%-os bio összetevőkből készül, és ezek biztosítják az összehasonlíthatatlan gyümölcsös balzsamos ízt. A közvetlenül Modena tartományból érkező szőlőmust magas aránya teszi értékessé és finommá a krémet. A xantánmentes kukoricakeményítőtől kapja szép tartását a készítmény.
Itt keleti élvezetek várnak rád. A gránátalma a keleti termékenység szimbóluma, nem szabad kihagyni. Függetlenül attól, hogy kuszkusz, tabuuleh vagy más észak-afrikai konyha receptjei vannak soron, a bio gránátalma savanykás gyümölcsös íze tökéletesen illeszkedik a friss ecetaromával.
A Byodo málnás balzsamecete a legkiválóbb almaecet alaphoz gyümölcsös málnalé-koncentrátum hozzáadásával készül. Az eredmény egy finom bio balzsamecet, amely csodálatosan könnyű és intenzív-gyümölcsös ízű. Ez ideálissá teszi tavaszi salátákhoz dióval kombinálva. Mint minden Byodo-ecet, a málnabalzsam teljesen természetes, enyhe savasságú. Közel szobahőmérsékleten készül folyamatos erjesztéssel, ezzel megőrízve az értékes enzimeket.