Lecker's Bio Zselatinlap - állati eredetű (12 lap) 20g
A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket. 12 lap (2g) elegendő 100 ml folyadékhoz. Összetevő ellenőrzött biogazdaságból: 100% bio zselatin disznóbőrből Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön hideg vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez a zselatint lassan folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum 4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert elveszti a hatását. Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen. |
|
Várható szállítás: | 2024. november 25. |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |